zondag, juni 16Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Rotary Apeldoorn Zuid organiseert Rally voor de StadsAkkers

Foto: Pixabay

Rotary Apeldoorn Zuid (RAZ) organiseert in samenwerking met RallyWereld een rally. De opbrengst van de rally gaat naar de StadsAkkers te Apeldoorn; StadsAkkers komt voort uit de wens om een leuke plek te zijn voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt en daarom al lange tijd thuiszitten. Een plek waar ze gewoon weer lekker kunnen werken en leren, een plek in de buitenlucht. Dat is StadsAkkers, op 6 maart 2013 opgericht, zonder winstoogmerk. De enige winst waar ze om geven, is de winst die het de mensen oplevert.

Rally voor bij voorkeur classics, cabrio’s of je speciale auto. De RAZ-Rally kent 2 klassen waarvoor u zich kunt inschrijven; een sportcoryfeeklasse en een tourklasse gehouden op zaterdag 23 april 2022. De start is start vanaf het A-Ford museum in Beekbergen.

Inschrijven kan eenvoudig online via: https://www.razrally.nl/inschrijven/ Je kunt je inschrijven met een equipe van 2 personen. Voor deze attractieve rally is het inschrijfgeld per equipe van 2 personen in totaal € 225,–. Inclusief koffie/thee bij de ontvangst, lunch en na de finish een heerlijke maaltijd.  De opbrengst is bestemd voor StadsAkkers te Apeldoorn.

Het rijden met (klassieke) auto’s zorgt voor uitstoot van CO2. Uiteraard ligt het milieu Rotary Apeldoorn Zuid na aan het hart. Daarom is gekozen om deze CO2 uitstoot te compenseren door middel van een donatie aan StadsAkkers voor het planten van bomen.