maandag, juli 22Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Rockband Claw Boys Claw op 21 december naar GIGANT

Foto: Gigant

De Nederlandse rockband Claw Boys Claw komt op 21 december naar GIGANT in Apeldoorn voor een optreden! Het voorprogramma wordt verzorgd door de band REX. De deuren van de popzaal openen op 21 december om  20:00 en het programma start om 20:30. Tickets kosten €18,00 en €16,00 voor Vrienden van GIGANT. Tickets zijn te koop aan de kassa van GIGANT en via www.gigant.nl.

Claw Boys Claw werd in 1983 opgericht en bracht sindsdien twaalf albums uit, waarvan drie sinds ze in 2007 weer bij elkaar kwamen na een stop van ongeveer zeven jaar. Frontman Peter te Bos is nog steeds de rebel uit de beginjaren. Samen met gitarist John Cameron vormt hij al ruim dertig jaar de kern van de band. In 2008 brachten ze hun veelgeprezen album Pajama Day uit, gevolgd door Hammer in 2013. En goed nieuws, want begin dit jaar kwam nieuwe plaat It’s Not Me, The Horse Is Not Me – Part 1 uit.

Voorprogramma: REX
REX is een driekoppige band uit Amsterdam. Zij spelen een mix van post-punk-blues-rock, een eigen repertoire met invloeden van Nick Cave, Lou Reed en Leonard Cohen. Zwoel en duister met teksten die je terugbrengen naar wilde nachten met verloren liefdes.