vrijdag, mei 24Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Radiologie onderzoek bij Gelre Diagnostisch Centrum geopend

Foto: Gelre Diagnostisch Centrum, ingang bij Waltersingel (naast Veluwscollege Walterbosch) Bron: Medische Fotografie Gelre ziekenhuizen
Foto: Gelre Diagnostisch Centrum, ingang bij Waltersingel (naast Veluwscollege Walterbosch)
Bron: Medische Fotografie Gelre ziekenhuizen

Dit voorjaar verhuisde het Gelre Diagnostisch Centrum (GDC) van Gelre ziekenhuizen Apeldoorn naar de nieuwe locatie aan de John F. Kennedylaan. Vanaf 20 juni was het prikpunt geopend om bloed te laten prikken en kon men urine en feces inleveren. Vanaf 17 september kunnen patiënten er nu ook terecht voor het laten maken van een echografie, mammografie en standaard röntgenfoto’s.

De afgelopen maanden is de röntgenapparatuur volledig vernieuwd. Hierdoor kunnen sneller en met minder straling betere kwaliteit röntgenfoto’s gemaakt worden. Dat is prettig voor zowel de patiënt als de radioloog.

Gelre ziekenhuizen is blij met het nieuwe centrum waar patiënten in de regio na verwijzing van de huisarts snel terecht kunnen voor deze diagnostische onderzoeken. In het gebouw zit ook een huisartsenpraktijk en een apotheek.

Route en parkeren
Het adres van het Gelre Diagnostisch Centrum is John F. Kennedylaan 32, 7314 PS Apeldoorn, ingang aan de Waltersingel (naast de school Veluwscollege Walterbosch, Waltersingel 130).
Op het terrein is parkeren gratis, er worden invalideparkeerplaatsen ingericht en er is een bushalte voor de deur (lijn 2 en 6). De ingang is toegankelijk met een hellingbaan.
Actuele informatie is altijd te vinden op de website:

– Laboratorium: https://www.gelreziekenhuizen.nl/Prikpunten.html

– Radiologie: https://www.gelreziekenhuizen.nl/Radiologie.html