dinsdag, februari 27Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Pop-up Werkwinkel van Gelre ziekenhuizen heropent haar deuren

Foto: Medische Fotografie Gelre ziekenhuizen

Vanwege het succes van de Pop-up Werkwinkel van vorig jaar opent Gelre ziekenhuizen vanaf 11 april opnieuw de deuren voor alle (aanstaand) verpleegkundigen. Zij zijn van harte welkom om kennis te komen maken met het ziekenhuis en te onderzoeken of werken bij Gelre bij hen past. De Pop-up Werkwinkel is te vinden in de centrale hal van het ziekenhuis, zowel in Apeldoorn als in Zutphen.

#JoinTeamGelre
Verpleegkundigen kunnen op verschillende plekken in het ziekenhuis direct aan de slag. Hoe kiezen zij welke plek het beste bij hen past? Wat zijn belangrijke aspecten bij het maken van die keuze? De afdeling, de werklocatie, het team of de doorgroeimogelijkheden? Verpleegkundigen kunnen dit in de Pop-up Werkwinkel komen ontdekken. Ook geïnteresseerden die nog geen verpleegkundige zijn, maar meer willen weten over de (opleidings)mogelijkheden, zijn van harte welkom om binnen te lopen voor een vrijblijvend gesprek.

Locatie en openingstijden
In Apeldoorn en in Zutphen is de Pop-up Werkwinkel te vinden in de centrale hal van het ziekenhuis. Daar is het Team Recruitment van Gelre aanwezig om alle vragen van (aanstaand) verpleegkundigen te beantwoorden en kennis te laten maken met de mogelijkheden. De Pop-up Werkwinkel wordt op 11 april in Zutphen feestelijk geopend met een barista die voor heerlijke koffie en thee zal zorgen.

De openingstijden van de Pop-up Werkwinkel zijn:

Locatie Zutphen:

  • Dinsdag 11 april 10:00 – 12:00 uur

Locatie Apeldoorn:

  • Dinsdag 11 april 14:00 – 16:00 uur
  • Donderdag 13 april 10:00 – 12:00 uur
  • Maandag 17 april 10:00 – 12:00 uur
  • Donderdag 20 april 14:00 – 16:00 uur

Meer informatie
Op de website www.werkenbijgelre.nl staat het actuele overzicht van alle vacatures. De recruiters van Gelre ziekenhuizen zijn bereikbaar via werkenbij@gelre.nl of 055 – 581 11 70.