donderdag, december 7Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Plato Live met Celine Cairo

Foto: Mansion24

Op zaterdagmiddag 23 oktober om 17:00 uur brengt de Amsterdamse singer-songwriter Celine Cairo enkele nummers ten gehore van haar nieuwe album ‘Overflow’ in de winkel van Mansion24 in Apeldoorn. Gratis toegang!

De Amsterdamse singer-songwriter Celine Cairo trad nog voordat ze een album had gemaakt al op in Carnegie Hall (New York), en dat kunnen weinig collega’s haar nazeggen. Misschien ken je haar warme stemgeluid al zonder het te weten, want Celine Cairo is de zangeres  van de Hey, Het Is OK-campagne die nu op radio en tv draait en die ze samen schreef en zong met HEAVN’s.

Met meer dan 15 miljoen streams en verschillende timmert Cairo al enkele jaren aan de weg en met succes. Zo verscheen in 2016 haar (in de Verenigde Staten opgenomen) elektronisch getinte debuutalbum Free Fall, dat in 2018 een extra leven kreeg in een akoestische versie: The Hector Sessions. In de tussentijd heeft Cairo niet stilgezeten, maar heeft ze druk gewerkt aan haar nieuwe, door Tim Bran (London Grammer en Birdy) geproduceerde, album Overflow,

Mansion24 presents Plato Live
Onder de noemer Plato Live in Mansion24 vinden er maandelijks diverse album- en boekpresentaties plaats. Mansion24 is een winkelbelevenis in Apeldoorn, midden op het Leienplein. Mannenkleding, accessoires, kapper, platenwinkel en café worden onder één dak gepresenteerd. De winkel is zeven dagen per week open.