woensdag, april 17Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Paardenspektakel Beekbergen biedt meer dan paardensport

Foto: Oscar de Wit Leblanc Design

De internationale menwedstrijd in Beekbergen op Riant Equestrian Centre (27 t/m 30 juni) pakt deze editie groots uit. Het Paardenspektakel is namelijk ook het podium voor veel andere evenementen. Daarbij is gedacht aan de zakelijke markt, maar ook aan een actie voor een goed doel.

Tijdens het evenement staat er een schitterend VIP paviljoen en dat wil de organisatie geen moment ongebruikt laten. Daarom organiseert de Business Club van Riant op de eerste wedstrijddag (donderdag 27 juni) aan het einde van de middag een netwerkborrel voor bedrijven uit de omgeving. Doel is om de Apeldoornse ondernemers in een bijzondere ambiance de gelegenheid te bieden elkaar te ontmoeten. Niet alleen de sfeer is bijzonder, ook de catering is van hoogwaardige kwaliteit en wie wil kan de sfeer van het Paardenspektakel proeven.

Charity
De vrijdagavond staat in het teken van liefdadigheid. Het is bijna traditie dat er een Charitydiner wordt gehouden tijdens het Paardenspektakel . Dit jaar wil de organisatie geld inzamelen voor Sportfonds Parapaard. Dat sluit mooi aan bij het feit dat tijdens de wedstrijd ook de paramenners kunnen deelnemen.

Over Parapaard
Parapaard ondersteunt de gehandicapte paardensporter. Zij doen dit in de breedste zin van het woord. Op allerlei manieren maken ze het voor mensen met een beperking mogelijk om paard te rijden. Ook zijn ze er voor mensen die dusdanig gehandicapt zijn dat zij alleen met ligbedden te paard kunnen, zoals bij het zogenaamde huifbedrijden. Paardrijden geeft gehandicapten een mentale opkikker en het heeft een ongelooflijke goede werking op bijvoorbeeld spasmen en de ingewanden. Zo voelen mensen met een beperking zich fysiek en mentaal weer prettiger.

Programma
De Charity avond begint om 18.30 uur op vrijdag 28 juni. Behalve een heerlijk diner is er een veiling met bijzondere items en zijn er spetterende optredens. De avond wordt gepresenteerd door niemand minder dan Jeroen KijkindeVegte. Zowel het reserveren van losse stoelen, als hele tafels is mogelijk.

Aanmelden
Meer info of reserveren voor het Charitydiner bij Gabriëlle Röst via gabrielle@hethaarbosch.nl of Jeroen Willemsen: Jeroen@inzichtoptiek.nl

Voor de netwerkborrel zijn kaarten verkrijgbaar via bc-riant@paardenspektakel.com .