zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Oriënteren op een onderwijsbaan in de regio

Foto: fransen communicatie

Voor iedereen die op zoek is naar een baan als docent in het voortgezet onderwijs, of zich oriënteert op werken als docent, is er op donderdag 11 april een onderwijsbanenmarkt in Apeldoorn.

De banenmarkt is bedoeld voor bevoegde (herintredende) docenten, bijna afgestudeerden aan de lerarenopleidingen en voor hbo’ers en wo’ers die een overstap naar het onderwijs overwegen. De scholen zijn vooral op zoek naar hbo’ers en wo’ers met een vooropleiding die aansluit bij een tekortvak zoals wiskunde, scheikunde, natuurkunde, Duits, Frans, informatica en klassieke talen.

Oriënteren en netwerken
Bezoekers kunnen tijdens de banenmarkt kennis maken met 12 scholen uit Apeldoorn en omgeving. In korte gesprekken maken bezoeker en school kennis met elkaar en bepalen of er voldoende klik is voor een vervolgafspraak.

Naast de stands van 12 VO-scholen zijn er 3 hogescholen aanwezig, die de bezoekers informeren over het behalen van een lesbevoegdheid. Ook zijn er presentaties over opleidingsmogelijkheden en het maken van een carrièreswitch.

Vooraf inschrijven is nodig via www.onderwijsbanenmarkt-apeldoorn.nl

Onderwijsbanenmarkt Apeldoorn
donderdag 11 april van 16.00 tot 18.00 uur
Veluws College Mheenpark, Zilverschoon 43, Apeldoorn

Aanwezige scholen: Christelijk Lyceum Apeldoorn, De Heemgaard Apeldoorn, Edison College Apeldoorn, Gymnasium Apeldoorn, Koninklijke Scholengemeenschap Apeldoorn, RSG Noord Oost Veluwe Epe, Sprengeloo Apeldoorn, Veluws College Cortenbosch Apeldoorn, Veluws College Mheenpark Apeldoorn, Veluws College Walterbosch, Veluws College Twello, Zone.college Twello