vrijdag, mei 24Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Opening foto-expositie ‘Dit ben Ik’

Foto: Job Kok fotografie

Op 17 februari 2019 om 15.00 uur wordt de foto-expositie van Job Kok feestelijk geopend in ’t Cafeetje van Marja. Aansluitend is er muziek door de Golden Years en zijn er diverse gastoptredens van enkele fotomodellen.

Foto-expositie ‘Dit ben Ik’
Een fotoproject van Job Kok  i.s.m. Roos Warning (styling). Alle modellen zijn eerst geïnterviewd. Karakter, levenservaringen, carrière, ziektes, overwinningen en meer zijn bepalend geweest voor de setting. De beelden zijn serieus of met humor maar zeggen altijd iets over de geportretteerde persoon.

Voor de fotoshoots zijn vele locaties gebruikt; ‘t Cafeetje van Marja, de balletzaal van Gigant, een koeienstal in Klarenbeek, de werkplaats van Premium Motors, café Den Olifant en café de Flierefluiter, het atelier van Ingrid Wierts aan de marktstraat en de bossen bij Garderen.

De eerste fotoshoot vond op 16 februari 2018 plaats en echt een jaar later, op 17 februari 2019 gaan we exposeren. In die tussentijd hebben we alle seizoenen meegemaakt, van plus 36 graden binnen tot -6 graden in de sneeuw en snijdende wind.

Data: Op 17 februari 2019 om 15.00 uur
Locatie: ’t Cafeetje van Marja
Hoofdstraat 166, Apeldoorn