woensdag, april 17Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Ontdek de zorg bij ’s Heeren Loo regio Apeldoorn

Foto: ‘s Heeren Loo

Wil je graag werken in de zorg, maar weet je niet precies wat dat inhoudt? Of ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn? Wil je zien wat een begeleider doet en horen wat zijn werk zo mooi maakt? Tijdens de online Ontdekdezorg week krijg je antwoord op al jouw vragen.

We zien je graag digitaal!
Wij nemen je graag digitaal mee op ons woonzorgpark Groot Schuylenburg en organiseren interactieve workshops en andere online activiteiten voor (aankomende) professionals. Zo zijn er Q&A’s, een drive-in, workshops over werken in de driehoek of de Triple-C methodiek en leiden we je digitaal rond. Zo kom jij alle ins en outs te weten over de soorten zorg die wij bieden.

Op zoek naar werk?
Het is mooi werken in de gehandicaptenzorg: kom vooral (online) kijken wat er allemaal mogelijk is. Wie weet zit er een mooie baan met, wanneer nodig, een passende opleiding voor jou tussen! Ga in gesprek en kom erachter wat voor jou de mogelijkheden zijn en op welke manier jij zou kunnen helpen.

Meld je aan!
Ben jij of ken jij iemand die interesse heeft om te werken bij ’s Heeren Loo regio Apeldoorn? Neem dan een kijkje op onze website voor meer informatie en aanmelden voor de workshops. Ga naar www.sheerenloo.nl/ontdekdezorgweek en klik daar op Apeldoorn.