vrijdag, april 19Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Online meeting over huiselijk geweld

Foto: pixabay

Woensdag 23 juni 2021  van 20:00 – 21:00 uur organiseert GroenLinks Apeldoorn een online meeting over huiselijk geweld.  GroenLinks zet zich in voor een inclusieve samenleving. Een samenleving waarin iedereen mee kan doen en iedereen ertoe doet. Veiligheid is hier een basisvoorwaarde voor. Huiselijk geweld is onlangs weer volop in het nieuws geweest. Geweld werkt oordelen en vooroordelen in de hand en dus tegen inclusie. Hoe dat werkt, daar staan we deze avond bij stil.

Kirsten Regtop is gespecialiseerd in de aanpak van huiselijk geweld. Zo draagt zij haar kennis en ervaringen over op professionals door het geven van trainingen aan professionals. Ook geeft zij advies over de professionalisering van de aanpak binnen (gemeentelijke) organisaties.

Op 23 juni gaat Kirsten in op de vraag of we wel doen wat nodig is om huiselijk geweld te stoppen? En wat moet er gebeuren om het te stoppen? Maar ook wat kan jij doen als je dit in je omgeving ziet. Ook zal Kirsten, samen met Dieuwke de Boer en Eva Siebelink van GroenLinks, in gesprek gaan met de aanwezigen.

Heb je interesse om aanwezig te zijn? Meld je aan en stel je eventuele vragen vooraf via groenlinks@apeldoorn.nl Je ontvangt de zoomlink van tevoren via email.