zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Onderzoek naar faciliteiten nieuw zwembad

Foto: Foto: Mediabank Apeldoorn Marketing

De gemeente doet onderzoek naar de mogelijkheid voor de bouw van een nieuw zwembad. Zij kijken daarbij naar mogelijke locaties, maar ook naar de faciliteiten die een nieuw zwembad moet hebben.

Op dit moment verzamelt de gemeente informatie en ideeën over mogelijke faciliteiten. In dat kader is al gesproken met de sportverenigingen. Daarnaast vinden zij het ook belangrijk de mening te peilen van inwoners die de zwembaden in Apeldoorn recreatief gebruiken. Bijvoorbeeld voor zwemlessen, baantjes zwemmen of kinderfeestjes. Daarom legt de gemeente deze en volgende week een vragenlijst voor aan de bezoekers van de zwembaden. De informatie die ze hieruit verzamelen, gebruiken ze als input voor het nemen van een besluit over de inrichting van het zwembad.

Deelnemen aan het onderzoek?
Inwoners die zelf goede ideeën hebben over de inrichting van het nieuwe zwembad, kunnen een vragenlijst invullen. Maandagochtend 5 augustus zijn de medewerkers van gemeente Apeldoorn te vinden in De Sprenkelaar en dinsdagochtend 6 augustus in het Boschbad. Op 1 augustus stonden zij in zwembad Malkander. Voor inwoners die geen tijd hebben om langs te komen, kunnen de vragenlijst digitaal invullen via de website. Dit kan tot en met vrijdag 9 augustus 2019.