woensdag, april 17Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Ondernemers-trio pakt Apeldoorn in

Foto: Sintinapeldoorn.nl

Amazing, Hamer Installatietechniek en Kisjes Transport & Verhuur pakken Apeldoorn in. Of nou ja, ze pakken enorme zeecontainers in met het Apeldoornse inpakpapier. Deze week worden maar liefst 19 van deze container op opvallende locaties door de hele stad geplaatst.

Het idee is ontstaan bij het trio Amazing, Hamer en Kisjes. Die graag iets wilden doen rondom de intocht van Sinterklaas. En omdat een enorme zeecontainer ingepakt in inpakpapier net een cadeautje lijkt, was een sinterklaascadeau geboren. De vele ondernemers die graag van betekenis willen zijn voor Apeldoorn, dragen met dit cadeau de stad en de intocht een warm hart toe. En zetten hiermee de landelijke intocht van Sinterklaas in Apeldoorn op een ludieke manier in de spotlights.

Wethouder Jeroen Joon: “Dit is toch fantastisch! Zoveel ondernemers die op deze manier het evenement op de kaart zetten, die zo de stad bijna letterlijk inpakken en de intocht van Sinterklaas laten leven in Apeldoorn. Ik ben echt trots op deze ondernemende stad, op de bedrijven en op de initiatiefnemers.”