woensdag, april 17Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Nieuwe opzet Nazomerfeest Koninginnelaan

Foto: Nazomerfesst Koninginnelaan

Sinds jaar en dag pakt de Koninginnelaan op de laatste zaterdag van september groots uit met het Nazomerfeest. En net als de straat zelf, die deze zomer van voor tot achter op de schop gaat en vernieuwd wordt, krijgt ook het eigen straatfeest dit jaar een grondige facelift.

Winkelbeleving
De Koninginnelaan staat bekend als een winkelstraat met een geheel eigen karakter. Oer-Apeldoornse speciaalzaken bepalen het straatbeeld. En het zijn deze ondernemingen zelf die in de nieuwe opzet van het Nazomerfeest centraal komen te staan. De winkels en bedrijven treden op uiteenlopende manieren met de eigen waar naar buiten. En de vele kraampjes van buitenaf maken met ingang van dit jaar plaats voor foodtrucks, terrasjes, podia en entertainment voor het hele gezin.

Fashion en lifestyle festival
Het grootste verschil met voorgaande edities zal het ontbreken van de vele kraampjes zijn. Hoewel gezellig en lange tijd succesvol, deed het idee van een braderie meer en meer gedateerd aan. Daarom maakt het oude concept nu plaats voor een geheel nieuwe invulling: een fashion & lifestyle festival, compleet met live muziek, dj-optredens, fashion shows, een kids area, food & drinks, demo’s, acties en sidewalk shopping door de hele straat. Een feest voor alle leeftijden, waarbij het unieke karakter van Apeldoorns mooiste winkelstraat uitvergroot in het middelpunt staat.

Het Nazomerfeest is dit jaar op 28 september van 14 tot 20 uur in de Koninginnelaan.