zondag, juni 16Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Nieuwe bootcamproute in Beekbergen

Foto: Accres

Ontdek de mogelijkheden van de nieuwe bootcamproute in Beekbergen. Dat kan op zaterdag 5 november onder professionele begeleiding van train2perfection, personal training in Beekbergen en Eerbeek.

Om 10:00 uur wordt er verzameld op de parkeerplaats van VV Beekbergen. Vervolgens start de bootcamproute van circa 3 kilometer. Deze route kan zowel joggend als sportief wandelend worden afgelegd. Bij elk paaltje wordt er een uitleg gegeven over de oefening en wordt deze gezamenlijk uitgevoerd. Een gezellige en actieve ochtend voor iedereen die 3 kilometer vlot kan wandelen!

Waarom bootcampen
Gemiddeld genomen zitten we veel binnen. Door een aantal keer per week buiten te bootcampen kom je dus ook vaker buiten. En buiten zijn is goed voor je mind. De rust en ruimte die je krijgt van het buiten zijn zorgt voor een meer plezier tijdens het sporten. Dit zorgt er weer voor dat je het langer volhoudt en dus ook fitter en sterker wordt.

Bootcamproutes in Apeldoorn
Apeldoorn beschikt in totaal over 4 bootcamproutes. Het initiatief hiervan is ontstaan in coronatijd met als doel bewegen in de buitenlucht te faciliteren. Heel fijn tijdens een lockdown waarin veel sportaccommodaties gesloten zijn. Maar voor mensen die graag buiten sporten op een eigen gekozen moment, blijft het een mooie manier om een complete workout te doen.

Naast de bootcamproute in Beekbergen is er ook één in het Zuiderpark, op het Zwitsalterrein en in Zuidbroek te vinden.

Inschrijven voor deze bootcampactiviteit op 5 november is niet nodig! Voor meer informatie kijk op de website: Bootcamproute Beekbergen – Sportservice Apeldoorn