woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Nieuw Bestuur Gezocht voor WereldLichtjesDag Apeldoorn

Foto: WereldLichtjesDag

WereldLichtjesDag Apeldoorn is op zoek naar een nieuw bestuur. Het huidige bestuur heeft vorig jaar aangekondigd dat zij na vier jaar definitief stoppen met de organisatie en het bijhouden van de landelijke website van WereldLichtjesDag Nederland. Deze beslissing is genomen vanwege diverse persoonlijke redenen, zowel lichamelijk als praktisch van aard.

Betekenisvolle Traditie
WereldLichtjesDag is een bijzondere avond die veel mensen een moment van verbinding, warmte en saamhorigheid biedt, met als hoogtepunt het aansteken van een kaars om 19:00 uur bij de WereldLichtjesDag-boom. Het is van groot belang dat deze traditie blijft voortbestaan, en daarom doen wij een dringende oproep voor nieuwe bestuursleden.

Vereenvoudigde Organisatie
We begrijpen dat de organisatie van WereldLichtjesDag veel werk met zich meebrengt. Daarom hebben we ideeën ontwikkeld om het organiseren eenvoudiger te maken, zonder het mooie karakter van de avond te verliezen. We willen deze plannen en de huidige opzet graag overdragen aan een nieuw, enthousiast bestuur.

Jouw Bijdrage
Vind jij het mooi om een actieve bijdrage te leveren aan de organisatie van deze bijzondere bijeenkomst? Wil je helpen ervoor te zorgen dat WereldLichtjesDag Apeldoorn blijft voortbestaan? Neem dan direct contact met ons op.

Contactinformatie
Voor interesse of meer informatie, neem contact op met:

Samen kunnen we ervoor zorgen dat WereldLichtjesDag Apeldoorn een lichtpuntje blijft voor velen.