dinsdag, april 23Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Muziekles voor iedereen: Apeldoorner lanceert the BeatAcademy

Foto: Gigant

Vanaf 26 november is het in Apeldoorn mogelijk piano-, (bas)gitaar-, zang-, producer- en drumlessen te volgen bij ‘The BeatAcademy’. Deze Academy is gevestigd in GIGANT. Met een gevarieerd team van muziekdocenten verzorgt de Academy muzieklessen voor jong en oud, gevorderd of beginnend.

Reitse Giesbers
De culturele sector heeft al heel wat klappen te verduren gehad, maar dat weerhoudt de Apeldoorner Reitse Giesbers (32) er niet van zijn droom te realiseren. Na zijn deelname aan ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ in 2014 startte hij zijn zangschool en breidde dit later uit met collega’s uit de andere disciplines. Naast PianoBeat en GuitarBeat volgde inmiddels ook DrumBeat en BassBeat.

The BeatAcademy
Reitse vertelt: “Inmiddels hebben we meer dan 250 leerlingen en hebben we plannen om samen te werken met de Herman Brood Academie, hoogste tijd om onder 1 noemer door te gaan en zo is ‘The BeatAcademy’ geboren.

Voor eenieder die interesse heeft in de muzieklessen is het mogelijk een gratis proefles aan te vragen. Meer informatie: www.thebeatacademy.nl