zondag, juni 16Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo gaat onder nieuwe naam verder

Foto: Multi Fun Bussloo

Ruim 17 jaar geleden begonnen eigenaren Bas en Nathalie van Roosmalen een 27 holes Pitch&Putt baan op Bussloo. Afgelopen zaterdag blikten zij terug op de afgelopen jaren met zo’n 150 gasten, waaronder leden van de Pitch&Putt club, vaste gasten en bekenden. Er werd niet alleen teruggekeken. Ze kwamen bij elkaar met een feestelijke reden: Pitch&Putt is sinds zaterdag Multi Fun Bussloo! 

Multi Fun
Wat begon met de inmiddels gerenommeerde Pitch&Putt baan, groeide door naar een multi-activiteitencentrum met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten. Bezoekers kunnen tegenwoordig glowgolfen, lasergamen, escape games spelen en er is zelfs een originele anders-dan-anders pubquiz.

Het Multi-activiteitencentrum biedt naast reguliere werkplekken ook plaats voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door het diverse aanbod aan activiteiten en de bijbehorende (onderhouds)werkzaamheden hiervoor, is er voldoende ruimte voor iedereen om zich op elk gewenst vakgebied te ontplooien.

“Er zijn voor het gevoel oneindig veel activiteiten. Het werk is divers en dus leuk, de collega’s werken allen goed samen en we zijn met zijn allen supertrots op dit leuke team. Samen willen we mensen blij maken. De naam past dus tot op de puntjes in ons verhaal. Het is echt Multi Fun op Bussloo.” Aldus Bas.

Puntje op de i
2022 stond na de heftige coronajaren en de onzekere toekomst met betrekking tot de ontwikkelingen rond het virus, voor het bedrijf bekend als het jaar van de puntjes op de i. Activiteiten aanpassen en verbeteren, een passend horeca aanbod samenstellen en duurzamer worden werden de doelen. Ook werd de bouw van Glowgolf Het Wilde afgerond en kan het multi-activiteitencentrum daarmee het hele jaar door bij goed en minder goed weer een actief dagje uit bieden.

In duurzaamheid zijn ook behoorlijke stappen gemaakt. Nog dit jaar worden er 160 zonnepanelen geïnstalleerd en in 2023 volgen er nog 140. In de verschillende ruimtes die Multi Fun biedt voor familiedagen, teamuitjes en bedrijfsgroepen zijn warmte en koude airco’s geïnstalleerd.

Nog meer fun
Het bedrijf is met de nieuwe naam en een nieuw logo klaar voor het nieuwe jaar. Op de locatie zal naargelang de tijd het bekende Pitch&Putt-groen vervangen worden voor communicatie in allerlei kleuren, welke gekoppeld zijn aan de activiteiten. En er komt nog meer fun, of “funtastisch” zoals het intern al benoemd wordt: The Bar Games gaat in 2023 zorgen voor een actief terras en dus nog meer vermaak.

Lancering nieuwe website
Bij een nieuwe naam en een nieuw logo, hoort ook een nieuwe website. Deze werd afgelopen zaterdag officieel gelanceerd door wethouder Rosmarijn Boender van de gemeente Voorst.

Voor wie benieuwd is naar de nieuwe uitstraling en al het nieuws rondom Multi Fun Bussloo, neem een kijkje op: multifunbussloo.nl