woensdag, november 29Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

MANGO én Bever openen in Winkelcentrum Oranjerie Apeldoorn

Foto: Beeldbank Apeldoorn

Niet één, maar twee feestelijke openingen in Winkelcentrum Oranjerie! Aanstaande zaterdag 20 juli opent de nieuwe MANGO haar deuren en een week later, op zaterdag 27 juli, wordt outdoor-winkel Bever verwelkomd in de vernieuwde Oranjerie.

MANGO: terug van weggeweest
Bijna twee jaar geleden heeft MANGO haar vorige locatie in Apeldoorn verlaten. Gelukkig mag Apeldoorn de kledingwinkel opnieuw verwelkomen: zaterdag 20 juli om 09.30u is de Grand Opening van MANGO in Winkelcentrum Oranjerie. Met diverse gift vouchers met een hoofdprijs van 250 euro, stijladvies en goodiebags wordt het een feestelijke opening van de megastore!

Het filiaal op de hoek van de Hoofdstraat en de Hofstraat, waar MANGO tot oktober 2017 was gevestigd, was kleiner in vergelijking met de nieuwe locatie. In de gloednieuwe flagship store in de Oranjerie zijn de dames- en kindercollecties van MANGO te vinden. Een aanwinst voor Apeldoorn en voor het zojuist verbouwde winkelcentrum Oranjerie!

Bever Apeldoorn verhuist naar Winkelcentrum Oranjerie
Na 30 jaar gevestigd te zijn aan de Stationsstraat gaat Bever verhuizen naar Winkelcentrum Oranjerie.  Zaterdag 27 juli wordt de nieuwe winkel van Bever Apeldoorn feestelijk geopend. Kom langs en maak kans op 1000 euro shoptegoed en scoor de Vaude SE Forcity rugzak voor slechts 15 euro! Het nieuwe pand van ruim duizend vierkante meter is te vinden aan de kant van de Mariastraat.

De nieuwe winkel van Bever in de Oranjerie is moderner, groter en heeft een veel ruimer assortiment. De twaalf buitenexperts helpen graag met het vinden van de beste attributen voor iedere buitenactiviteit. Van bergbeklimmen tot wandelen met de hond, alle spullen om optimaal van buiten te genieten vind je bij de nieuwe Bever Apeldoorn.

Kom op zaterdag 20 juli en zaterdag 27 juli naar Winkelcentrum Oranjerie voor de feestelijke openingen van MANGO en Bever: maak kans op leuke prijzen en profiteer van de speciale openingsacties!