maandag, maart 4Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Luister tijdens Gedichtendag naar verrassende (muzikale) voordrachten

Foto: Coda

Met Gedichtendag wordt ook dit jaar weer De Nationale Poëzieweek (30.01 t/m 05.02) geopend. Dit openingsfeest heeft plaats op donderdag 30 januari en het thema is ‘De toekomst is nu’. Belangrijk onderdeel van deze avond is de overdracht van het stadsdichterschap: Aad van der Waal neemt afscheid als stadsdichter van Apeldoorn en draagt dit ‘stokje’ over aan Herman Kattemölle. Kaarten voor deze avond zijn te koop bij CODA (ook online) en bij Nawijn & Polak.

Het wordt een bijzondere avond rond het thema ‘De toekomst is nu’. Naast de overdracht zijn er ook verrassende voordrachten door (oud) stadsdichters Willem Bierman, Ria Borkent, Hanz Mirck, Aad van der Waal en Herman Kattemölle en door André de Graeff. Daarnaast is er ook aandacht voor pantomime (Aad van der Waal) en spoken word (Sjaan Flikweert); uiteraard ontbreekt ook de muzikale omlijsting niet (Frans Scholten).

De kaartverkoop voor deze avond is inmiddels gestart en deze zijn te koop bij CODA, Nawijn & Polak en via www.coda-apeldoorn.nl/gedichtendag. Deze kosten € 5,- voor CODA leden of in combinatie met besteding bij Nawijn & Polak óf € 7,50 voor niet-leden/losse verkoop. Toegang is inclusief koffie of thee voor aanvang en een dichtbundel waarin de voorgedragen gedichten van die avond zijn opgenomen.

Deze informatie is ook te lezen op www.coda-apeldoorn.nl/gedichtendag. Voor het laatste nieuws kun je ons natuurlijk ook volgen via Facebook (@CODAapeldoorn), Twitter (@CODAapeldoorn) of Instagram (@codaapeldoorn).