vrijdag, april 19Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Loseweg gaat buiten spelen

Buitenspeeldag loseweg
Foto: BuitenSpeelDag Loseweg

Of het inmiddels een begrip is in Apeldoorn daar valt over te twisten. Wel weten jaarlijks rond de 600 kinderen de weg te vinden naar de buitenspeeldag aan de Loseweg in Apeldoorn. Op 12 juni 2019 is alweer de 17de editie hiervan.

Wat is er allemaal te doen?
Twee bungee trampolines, popcorn en je eigen taartje maken, Acht vrijwilligers om te schminken, een koffie/thee/limonadetafel en een terras, een echte rodeostier, ballonnenclowns, een ridderspel, muziek door een D.J., twee matten om te sumo worstelen, zwaardvangen, oud Hollandse spelletjes, een 7 meter hoge klimtoren met professionele begeleiding, een echte zweefmolen, springkussens, superglijbaan, een vlieger bouwen een superglijbaan, boogschieten en diverse kleine spelletjes.

De buitenspeeldag aan de Loseweg is vlakbij de Koningin Julianaschool en begint om 13:00 uur. Vanaf 16:00 uur wordt de staat weer terug gegeven aan het verkeer. Leuk om even te vermelden, alle activiteiten zijn volledig gratis! Kijk ook op de website www.buitenspeeldagloseweg.nl voor alle informatie over deze buitenspeeldag.