donderdag, september 28Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Laatste nieuws over de route en haltetijden CODA Boekenbus

Foto: CODA

Sinds het eind van de zomervakantie rijdt CODA Boekenbus weer de reguliere route. In deze route is een aantal aankomst- of vertrektijden gewijzigd en ook zijn enkele nieuwe haltes opgenomen. Een overzicht van alle halteplaatsen en -tijden is te vinden op www.coda-apeldoorn.nl/route.

Nieuwe haltes in Zuidbroek, Klarenbeek en Ugchelen
Sinds eind oktober staat CODA Boekenbus op maandag van 11.00 tot 12.00 uur ook bij PCBO De Diamant, Laan van de Leeuw 299 in Apeldoorn. Eerder waren er al nieuwe haltes bijgekomen in Klarenbeek (Ten Hove) en Ugchelen (IKC Spreng Ugchelen). De halte bij Ten Hove in Klarenbeek is overigens in verband met wegwerkzaamheden vanaf 1 november tijdelijk verplaatst naar het Multifunctioneel Centrum aan de Bosweg. Gedurende de werkzaamheden staat CODA Boekenbus daar elke maandag tussen 18.00 en 20.00 uur.

Halte Hoenderloo tijdelijk verplaatst
In verband met wegwerkzaamheden is de halte bij het Dorpshuis in Hoenderloo met ingang van 10 november tijdelijk verplaatst naar de Spar aan de Paalbergweg. Gedurende de werkzaamheden staat CODA Boekenbus daar elke dinsdag van 16.30 tot 18.00 uur.

Gewijzigde haltetijden
In Uddel zijn de haltetijden aangepast: op woensdag staat CODA Boekenbus van 15.00 tot 20.00 uur aan de Garderenseweg en op vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur. Ook bij een aantal andere halteplaatsen zijn de aankomst- en/of vertrektijden gewijzigd; je vindt alle tijden op www.coda-apeldoorn.nl/route.

Aangepaste richtlijnen
Vanaf 6 november is het dragen van een mondkapje in CODA Boekenbus weer verplicht; daarnaast vragen we je 1,5 meter afstand ten opzichte van anderen te houden. Met de dienstregeling volgt CODA de richtlijnen van de overheid en het landelijk bibliotheekprotocol. Kijk voor de meest recente informatie en de op dat moment geldende maatregelen op www.coda-apeldoorn.nl/altijdwelkom