woensdag, april 17Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Kringloopwinkel De Hofstad opent de deuren

Foto: PKN kerk De Hofstad

Op maandag 17 augustus a.s. om 9.00 uur zal voor het eerst de nieuwe Kringloopwinkel De Hofstad haar deuren openen.  Een kringloopwinkel voor het “Goede Doel” namelijk de PKN kerk De Hofstad Apeldoorn.

Normaliter houd De Hofstad altijd in april een grote Rommelmarkt rond haar kerk, maar door het corona-virus kon deze niet door gaan.  Daardoor staat de opslag super vol met goede uitgezochte goederen die de weg naar kopers moeten vinden.  Dat kan nu via een eigen Kringloopwinkel aan de Kayersdijk 9 in Apeldoorn.
Niet groot, wel heel gezellig ingericht
Er wordt nog gewerkt aan de uitbreiding voor kleding en meubels die hopelijk begin september klaar zal zijn.
Omdat we gewend zijn aan rommelmarkt prijzen, houden we die prijzen ook aan in de winkel.
Boeken voor 1 euro, glaswerk, speelgoed, snuisterijtjes, CD, DVD en langspeelplaten, en heel veel andere goederen voor bodemprijzen.
Omdat er met vrijwilligers gewerkt wordt zal de winkel niet altijd open zijn.
De openingstijden die de komende tijd gelden zijn:
Maandag van 9.00 – 12.00 uur
Woensdag van 13.00 – 17.00 uur
Donderdag van 19.00 – 21.00 uur.
Tijdens de donderdag openingstijden kunnen ook goederen worden aangeleverd maar dan aan de achterkant van het pand aan de Condorweg nr. 5, daar staan sterke mannen om te helpen!
Natuurlijk gaan we ook met aanbiedingen werken en die kunt u lezen op onze facebook pagina: kringloopwinkel De Hofstad. Ook zijn we te vinden op www.kringloopwinkel-dehofstad.nl
I.v.m. de regels rond corona zullen er niet meer dan 20 personen binnen mogen zijn. Daarom werken wij met een verplicht winkelmandje. Moet u uw handen desinfecteren bij de ingang, probeert u afstand te houden tot de andere kopers en vrijwilligers en bent u extra welkom met een mondkapje voor!
Wij verwelkomen u graag op een van de verkoopdagen!