woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

KunstKamp op 25 & 26 augustus bij GIGANT

Foto: Gigant

Deze zomer kunnen kinderen ‘op zomerkamp’ bij GIGANT. Met KunstKamp biedt GIGANT twee creatieve workshopdagen voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Op beide dagen begint het programma om 9:30 uur met een gezamenlijke kickoff, waarna de deelnemers aan de slag gaan met de door hen gekozen workshop.

De lunch wordt verzorgd en natuurlijk tussendoortjes en drinken. Aan het eind van de dag laten de kinderen die dat willen aan elkaar zien wat ze hebben gedaan die dag. Het is mogelijk 1 dag (€40,-) of beide dagen mee te doen (€75,-). Betalen met regelrechtstrippen is mogelijk. Meer informatie over KunstKamp en aanmelden via: www.gigant.nl.

Een eigen film maken door Marco Meijer
Een workshop waarin de deelnemers aan de slag gaan met het maken van een eigen karaktertje en vervolgens een eigen (animatie) film, mét professionele apparatuur.

Kunstige bouwsels maken door Susan Nieboer
Deelnemers werken met materialen zoals hout, verf, karton, tape en schroeven, en gereedschappen aan wat ze maar willen: een vliegend paard, een ruimtestation, of iets dat kan rijden?

Vulkanen maken van keramiek door Kleywerk
Samen met de docenten van Kleywerk werken de deelnemers met klei en glazuur aan hun eigen vulkanische eiland. Groot of klein, alles kan.