woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Koningsdag Kleedjesmarkt Eglantier

Foto: winkelcentrum De Eglantier

Met een kleedje op winkelcentrum De Eglantier staan en je spullen verkopen. De normaalste zaak van de wereld op de dinsdag in de schoolvakanties. Maar dit jaar is het ook mogelijk om op Koningsdag je afdankertjes een tweede leven te geven. Dus ruim je speelgoed op, mest de schuur uit en meld je aan voor deze gratis kleedjesmarkt.

Op Koningsdag is een aantal winkels op de Eglantier geopend van 9.00 – 13.00 uur en om het extra gezellig te maken, wordt nu ook een kleedjesmarkt georganiseerd.

“Het is superleuk om dit te organiseren,” vertelt Inez Scheper, organisator vanuit de ondernemersvereniging, “het is algemeen bekend dat we in de kindervakanties een kleedjesmarkt hebben op de dinsdag. Waarom zouden we dit ook niet faciliteren op Koningsdag? Dat brengt alleen maar extra gezelligheid op het plein. En elke deelnemer krijgt van ons ook een drankje en iets lekkers, gesponsord door de Albert Heijn. En dan maar hopen op goede verkopen!”

Geïnteresseerden die willen deelnemen aan de kleedjesmarkt moeten wel van tevoren een plaatsje reserveren. Dat kan in de winkel House of Tall op het winkelcentrum. Dus claim gauw je plek op winkelcentrum De Eglantier!