maandag, maart 27Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Koninginnelaan viert het einde van de zomer met familie festival

Foto: Ondernemers Koninginnelaan

Wat ooit ontstaan is tijdens Burendag, is inmiddels een heuse traditie geworden; het Nazomerfeest aan de Koninginnelaan. Het laatste weekend van september gaan de ondernemers ‘de straat op’ met hun fijne delicatessen, ambachtelijke producten en nieuwe collecties. Op zaterdag 24 september a.s. is alweer de 29e editie! Van 14:00 uur t/m 20:00 uur kunnen bezoekers genieten van live muziek, zijn er diverse proeverijen en demonstraties en allerlei activiteiten voor kinderen.

Apeldoornse speciaalzaken
De Koninginnelaan staat bekend als een winkelstraat met een geheel eigen karakter. Speciaalzaken bepalen het straatbeeld van Apeldoorns mooiste winkelstraat. Op zaterdag 24 september slaan de ondernemers de handen in één en organiseren een familie festival waarbij zij hun specialiteiten demonstreren. Er is van alles te zien, te proeven en te passen. Dit aangevuld met live muziek, een kids area én fijne acties.

Familie festival
Het Nazomerfeest is een feest voor alle leeftijden, waarbij de kinderen zeker niet vergeten worden. Dit jaar is er is een speciaal Kleidiner waar kinderen hun eigen lievelingsgerecht kunnen kleien, een springkussen én een schminkstand. Ouders kunnen ondertussen genieten van fijne live muziek van ‘local heroes’ en een drankje halen bij de cocktailbar.

Met het Nazomerfeest sluiten de ondernemers van de Koninginnelaan de zomerperiode af en bedanken de bezoekers voor hun komst. Op naar een mooi najaar!