zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Koningin Máxima aanwezig bij bijeenkomst voor Gelderse ondernemers

Archieffoto Koningin Maxima bij Paleis het Loo (Foto: Mediabank Apeldoorn Marketing)

Koningin Máxima is donderdagmiddag 19 september aanwezig bij het regionale evenement ‘Gelderland Groeit!’ van nlgroeit bij Centraal Beheer in Apeldoorn. Nlgroeit is een platform waar ondernemers elkaar helpen om de volgende groeistap te zetten. Om 11.30 uur opent Centraal Beheer haar deuren voor mkb-ondernemers -met minimaal één miljoen omzet per jaar- uit Gelderland.

Ralph van Dam, host van nlgroeit, licht na de lunch het programma van nlgroeit en de groeifases van bedrijven toe. Ook vindt een interview plaats met ondernemers Atilay Uslu en Hilde van Dijk. Atilay Uslu is oprichter van Corendon. Hij startte 16 jaar geleden deze vliegmaatschappij en bouwde het bedrijf uit tot een speler van formaat. Hilde van Dijk is één van de oprichters van het snelgroeiende Arnhemse bedrijf Slim Opgewekt. Slim Opgewekt verduurzaamt onderwijs-, zorginstellingen en sportclubs.

Rondetafelgesprekken
Koningin Máxima neemt deel aan enkele groeigesprekken in haar hoedanigheid als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap. Dit comité is ingesteld door de minister van Economische Zaken en Klimaat en zet zich in om het groeipotentieel van het midden- en kleinbedrijf te versterken. Ook John Berends, Commissaris van de Koning van Gelderland en Petra van Wingerden, burgemeester van Apeldoorn, sluiten bij de rondetafelgesprekken aan.

Groeivermogen
Dat deze bijeenkomst bij Centraal Beheer plaatsvindt, is niet toevallig. Centraal Beheer en nlgroeit bundelden hun krachten in april 2019 om proactief bij te dragen aan het groeivermogen en de continuïteit van Nederlandse mkb-bedrijven. Directeur bij Centraal Beheer, Jack Hommel: “Wij staan als persoonlijke verzekeringspartner naast de ondernemer en helpen groei te realiseren. Dit doen we met diverse diensten en verzekeringsoplossingen. De samenwerking met nlgroeit past heel goed bij deze ambitie.” Voorzitter van de Raad van Bestuur van KVK (Kamer van Koophandel), Claudia Zuiderwijk over nlgroeit: “Nlgroeit zorgt voor snellere toegang tot betere contacten, mentoren en kennis. Er zijn al meer dan 900 matches gemaakt en ruim 300 mentoren aangesloten.”

Meer informatie en aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats van 11.30 tot 17.00 uur. Er is volop gelegenheid om te netwerken. Deelname is kosteloos. Aanmelden kan via nlgroeit.nl. Nlgroeit is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, KVK, NLevator en NL2025.