maandag, juli 22Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Kom naar de Open Dag van Groot Schuylenburg

Foto: ’s Heeren Loo

Rondkijken op een woning, een creatieve workshop op een dagbesteding, in gesprek met recruiters, vrolijke muziekoptredens, een huifkartocht: je beleeft en doet het allemaal op de jaarlijkse Open Dag van ’s Heeren Loo locatie Groot Schuylenburg.

Dit jaar zetten we onze deuren in Apeldoorn open op zaterdag 16 maart van 11.00 tot 15.00 uur. We laten zien hoe de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking er in wonen, werken en medische zorg uitziet.

Of je nu op zoek bent naar een baan, mooi vakantie- of vrijwilligerswerk, een stage of een woon-/werkplek voor een familielid met een verstandelijke beperking: de Open Dag in de nationale Week van Zorg en Welzijn is een mooie kans om eens een kijkje te nemen op het zorgpark.

Rondkijken
Speciale rondleidingen over Groot Schuylenburg laten je binnenkijken op woon- en dagbestedingslocaties. Jong en oud kunnen in creatieve workshops kennis maken met mensen met een verstandelijke beperking en hun werk. Bijvoorbeeld bij Bakkerij de Zonnehoeve (cupcake versieren), onze Papiermakerij (paaskaarten maken), cadeauwinkel LooKado of de Copyshop. Ons behandelcentrum Advisium toont hoe zij mensen met een verstandelijke beperking in medisch opzicht ondersteunt. Kinderen kunnen hier weer terecht met hun pop of beer in het poppen- en berenziekenhuis. Ook verkopen dagbestedingen die dag prachtige handgemaakte producten op een creatieve markt.

Op zoek naar werk?
Bij een speciale kraam vertellen recruiters en medewerkers alles wat je wilt weten over werken bij ’s Heeren Loo. Een baan, vrijwilligers- of vakantiewerk, opleidingen en scholingen: kom vooral kijken wat er allemaal mogelijk is. De Open Dag is een mooie kans om vrijblijvend vragen te stellen en wie weet een vervolgafspraak te maken!

Uiteraard staan er enthousiaste medewerkers, vrijwilligers en cliënten klaar om alle andere vragen te beantwoorden. Iedereen is welkom, ook als je gewoon uit nieuwsgierigheid een kijkje wilt nemen. Het volledige programma, inclusief tijden en locatie is te vinden op: www.sheerenloo.nl/weekvanzorgenwelzijn.

Week van Zorg en Welzijn
De landelijke Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 11 t/m 16 maart 2019. Zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe de zorg werkt. ’s Heeren Loo Groot Schuylenburg doet dat op 16 maart. Meer weten over de Week van Zorg en Welzijn? Kijk dan op www.weekvanzorgenwelzijn.nl.