maandag, juli 22Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Kinderen reizen gratis met bus en trein van 15 februari tot 31 maart in Oost-Nederland

Lekker een dagje uit met de kinderen tijdens de voorjaarsvakantie? Neem de bus of trein en profiteer van extra voordeel. Een dagje met het openbaar vervoer is vaak een hele beleving voor kinderen. Kinderen reizen gratis met de bus en trein van regionale vervoerders in Gelderland, Overijssel en Flevoland. Het gratis ticket is gedurende de actieperiode onbeperkt online te bestellen bij Ervaar het OV.

Ruim 6 weken lang, van 15 februari tot en met 31 maart, reizen kinderen gratis in de bussen en regionale treinen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (behalve Almere en Lelystad). Per betalende passagier van 18 jaar of ouder mogen er maximaal drie kinderen tot en met 11 jaar gratis mee op één e-ticket.

Bestel je gratis e-ticket
Het gratis e-ticket is online verkrijgbaar via www.ervaarhetov.nl of de Ervaar het OV-app. Zo kunnen ouders en grootouders gemakkelijk met de kids in het OV stappen. Het e-ticket is geldig op werkdagen na 9 uur en in het weekend de hele dag. Op de website zijn ook leuke tips te vinden voor reizen met kinderen in het OV.

Over Ervaar het OV
Ervaar het OV is een initiatief van de provincies Flevoland, Gelderland, Overijssel en de aangesloten regionale vervoerders. Op www.ervaarhetov.nl vind je kortingsacties en informatie over leuke evenementen en attracties waar we je graag met de bus of trein naar toe brengen.