zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Kamperen op De Zwitsal

Foto: pixabay

Kamperen op De Zwitsal met uitzicht op het Apeldoorns Kanaal, die mogelijkheid is nu heel dichtbij. Vanaf deze zomer komen op het noordelijke deel van het Zwitsal terrein 20 tot 30 camperplekken beschikbaar voor toeristen. Er zijn op dit moment verregaande gesprekken met mogelijke exploitanten die de camperplaatsen gaan beheren, ook kijken zij naar de haalbaarheid van een stadscamping.

Zwitsal perfecte uitvalsbasis
De Zwitsal is als gebied volop in ontwikkeling. Veel creatieve en innovatieve ondernemers werken vanaf de Zwitsal. De ondernemers, het oude industriële historische karakter en de mooie evenementen die er georganiseerd worden, geven een bijzondere energie aan het terrein. Met de kenmerkende toeristische attracties van Apeldoorn om de hoek en de binnenstad op loopafstand, is deze locatie ideaal voor toeristen.

Nieuwe locatie voor camperplaatsen in Apeldoorn
De bestaande campervoorzieningen die we in Apeldoorn op dit moment aanbieden maken plaats voor deze plekken op de Zwitsal. Dit betekent dat de tijdelijke camperplaatsen bij het Herzberger Parc en de vier camperparkeerplaatsen aan de Dubbelbeek komen te vervallen. Het totale aanbod aan camperplaatsen verdubbeld hiermee ten opzichte van het huidige aanbod.