maandag, maart 4Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Kerstsfeer op de Eglantier

Foto: Winkelcentrum de Eglantier

De gezelligste tijd van het jaar breekt aan. En daar spelen ze op winkelcentrum De Eglantier goed op in. In het kerstweekend van 22 en 23 december is het plein volop in kerstsfeer en is er genoeg te beleven.

Zaterdagmiddag treden twee bekende jonge zangeressen op. Singer-songwriter Lisanne Spaanders, brengt haar hits ten gehore op het Franse plein. Lisanne is een bekende kinderkanker survivor en legde haar ervaringen en ansten vast in een lied. Via haar muziek deelt ze haar gevoelens op indrukwekkende wijze met de rest van Nederland. “Vechtersbaas” is veruit haar bekendste lied, waarmee ze veel indruk heeft gemaakt op het Nederlandse publiek.

Ook Bodine laat zien welke noten zij op haar zang heeft. Bodine is een jonge, zeer getalenteerde zangeres met een indrukwekkend stembereik. In 2016 stond zij in de finale van het bekende programma The Voice Kids. Sindsdien heeft zij al verschillende covers uitgebracht met videoclips op YouTube.

Op zondag wordt de muzikale ondersteuning verzorgd door muziekvereniging DAP. Met hun herkenbare en lekker in het gehoor liggende liedjes zal er voldoende sfeer op het winkelcentrum gebracht worden. En….. meezingen mag!

Het gehele weekend zal de Kerstman zijn ronde doen op de Eglantier. Op gezette tijden zal hij in een echte arreslee rond gaan. Kinderen mogen dan ook een rondje in de arreslee maken. Of er kan een leuke foto met de kerstman gemaakt worden bij het kersthuis op het plein. De leukste of gekste foto met de kerstman wint een prijs!

Voor de kinderen is er een mogelijkheid om ezeltje te rijden en voor de actievelingen is er een echt disco springkussen met licht en geluid. Van al dat springen krijg je trek, dus dan gaat er wel een lekker portie poffertjes in. De opbrengst van de poffertjes gaat naar Verpleeghuis Het Zonnehuis.

Om de kerstsfeer compleet te maken is er een levende kerststal op het winkelcentrum. Meer informatie over het programma is te lezen op de Facebook pagina van winkelcentrum De Eglantier.