woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Jubileumweekend vol boksen op 16 en 17 december

Foto: ABCC Apeldoorn

Op zaterdag 16 en zondag 17 december wordt het 60-jarig jubileum van Boksclub ABCC Apeldoorn op sportieve wijze gevierd in de bokshal.

Op zaterdagavond om 19.00 uur zullen de wedstrijdboksers van ABCC Apeldoorn de strijd aangaan met sterke tegenstanders. Deze wedstrijden worden versterkt met boksers van andere clubs, wat zorgt voor een indrukwekkende boksavond. Voor de speciale jubileumprijs van €10,- ben je van harte welkom om het jubileum mee te vieren.

Het festijn begint op zaterdag om 11.00 uur met wedstrijdsparringen, waarbij clubleden elkaar in de ring uitdagen. Uiteraard wordt er gebruikgemaakt van extra bescherming, maar de spanning blijft onverminderd hoog. De entree voor dit evenement is €10,-.

Op zondag staat er een speciale Jongerendag gepland, waar boksers tot 19 jaar uit binnen- en buitenland ABCC Apeldoorn zullen bezoeken om een boeiende wedstrijd te leveren. Het programma begint op zondag om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. De toegang is op deze dag gratis!

Gedurende het hele weekend wordt ook aan de inwendige mens gedacht, met diverse eet- en drinkmogelijkheden. Er is ruime parkeergelegenheid, waarbij parkeren kosteloos is. Kom en vier samen met ons het 60-jarig jubileum van Boksclub ABCC Apeldoorn op een sportieve en feestelijke wijze!