maandag, juli 22Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Inzamelactie kleding en schoenen voor beter basisonderwijs

Foto: Pixabay

Op zaterdag 24 september a.s. kunt u in Apeldoorn op vier locaties kleding en schoenen inleveren. Dit kan bij de Grote Kerk aan de Koninginnelaan 1, bij de Julianakerk op de hoek Deventerstraat/Bloemheuvellaan, bij De Hofstad aan het Hofveld 52 en bij de Bronkerk aan de Hoenderloseweg 10.

De Sam’s vrijwilligers zijn dan van 09.00-11.00 uur aanwezig om de goederen  in ontvangst te nemen. Uw donatie komt ten goede aan het onderwijsproject van Cordaid in Burundi (Centraal-Afrika).

Wat mag u allemaal inleveren?
U mag behalve uw donatie van kleding en schoenen ook speelgoed, knuffels en huishoudtextiel in de vorm van dekbedovertrekken (graag compleet met kussenslopen), lakens, handdoeken, theedoeken, vaatdoeken, washandjes en zakdoeken inleveren.

Graag separaat van de kleding verpakt in een gesloten plastic zak.

Onze vrijwilligers nemen geen gordijnen, vloerbedekking, tuinkussens en tafelkleden aan.

Investeren in onderwijs is investeren in een betere toekomst
Het krijgen van kwalitatief goed onderwijs is de beste manier om mensen uit extreme armoede te helpen. Kinderen die onderwijs krijgen kunnen hun eigen leven, maar ook dat van hun kinderen, aanzienlijk verbeteren. Ze krijgen zicht op een betere toekomst, mogelijk een baan, kunnen wat onafhankelijker worden en het komt de economie van het land ten goede.

Met uw donatie keren we het tij voor de toekomst van deze kinderen en kunnen we in de gemeenschappen Mbuye en Bukeye, in de provincie Muramvya, ruim 45.000 kinderen kwalitatief goed onderwijs bieden.

Meer informatie of vrijwilliger worden?
Wilt u meer informatie over het werk van Sam’s Kledingactie, de projecten die zij ondersteunen en over wat er wel en niet mag worden ingeleverd?

Of wilt u misschien zelf als vrijwilliger voor de stichting aan de slag? Kijkt u dan eens op www.samskledingactie.nl.