maandag, maart 4Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

House of Tall steunt Voedselbank

Foto: House of Tall

Met de Missie 538 zamelt Radio 538 zoveel mogelijk geld in voor de Voedselbank. Deze week worden op deze zender allerlei acties gedaan om voedselpakketten bij elkaar te sparen. De winkel House of Tall, gespecialiseerd in mode voor lange mannen en lange vrouwen, is een eigen actie gestart om hun steentje bij te dragen in deze actie.

“We hebben al eens eerder aan acties meegedaan voor goede doelen en ik vind dat we helemaal in deze coronacrisis elkaar moeten steunen. Alleen samen komen we door deze lastige tijd”, vertelt Inez Scheper, eigenaresse van de winkel op winkelcentrum De Eglantier. Omdat de winkels in Apeldoorn en Hoofddorp momenteel gesloten zijn, heeft House of Tall een actie via de webshop bedacht. Bij elke bestede € 50,- op de webshop doneert de winkel een voedselpakket van € 5,- aan de actie van 538.  Dus ga snel naar www.houseoftall.nl en bestel je outfit. De actie geldt tot en met vrijdag 18 december.

“Ondanks dat we de als winkel de omzet ook heel hard nodig hebben in deze zware tijd, realiseren we ons dat er mensen zijn die het nóg harder nodig hebben”, licht Scheper toe. “Dus we dragen graag op deze manier ons steentje bij”.

Ben je niet lang of heb je geen grote voeten en wil je toch bijdragen? Dat kan ook! Je kunt een bedrag doneren via onze actiepagina: https://www.missie538.nl/actie/house-of-tall…

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel echt even niet redden door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Daarom komt Radio 538 in actie. Deze week hebben zij maar één missie: zoveel mogelijk geld voor voedselpakketten ophalen.