woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Het is weer bijna zomervakantie… daarom de Summer Games

Foto: Rob Voss | Accres

Het is weer bijna zomervakantie… daarom organiseert Sportservice Apeldoorn  de Summer Games! De Summer Games worden gehouden bij het Openluchtbad Boschbad van 11 t/m 14 juli. Deze activiteiten zijn voor alle inwoners van Apeldoorn en wil je niet missen.

De zomervakantie gaat dit jaar goed van start want direct al in de eerste week kun je meedoen aan verschillende gave activiteiten bij het Openluchtbad Boschbad in Apeldoorn. Deze zomerse activiteiten vinden plaats van 11 t/m 14 juli in de avond van 18:30 uur – 21:00 uur. Er worden activiteiten georganiseerd voor alle leeftijdsgroepen en zijn helemaal in stijl van de zomer. Zo kun je meedoen aan verschillende beachsporten, tussendoor even lekker een duik nemen, mountainbiken of een les crossfit/ bootcamp. Lekker actief bezig zijn dus in combinatie met een baantje zwemmen of het nemen van een frisse duik. Ook voor gezinnen staan er 2 leuke avonden op de planning. Samen met je gezin kan je je opgeven voor midgetgolf of bosgolf en daarbij de keuze maken uit kanoën, raften of je eigen vlot bouwen met je gezin. Hoe gaaf is dat…? Even de tijd nemen voor elkaar en de zomervakantie goed beginnen.

Kortom er staat een heerlijk zomerprogramma klaar voor alle inwoners van Apeldoorn op een prachtige groene locatie bij het Openluchtbad Boschbad. Kijk voor meer informatie of om je direct in te schrijven op de website: sportserviceapeldoorn.nl/summergames