maandag, januari 17Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Het Energiepunt leent voor de 500e keer slimme gadget uit

Foto: Energiek Apeldoorn

Op 30 november kwam voor de 500e keer een bewoner een slimme gadget lenen bij het Energiepunt. De 500e lener, de heer Timmerman, werd in het zonnetje gezet met een bos bloemen. Sinds november 2020 kun je bij het Energiepunt gratis gadgets lenen die meten hoe gezond en duurzaam jouw woning is. Want meten is weten!

Meten is weten
LEEN is onderdeel van het Energiepunt. Je kunt hier gratis handige gadgets lenen, bijvoorbeeld een CO2 meter. Zo kun je meten of je te weinig of juist teveel ventileert. Of een real time energiemeter die het energieverbruik meet van elk apparaat in huis. Je reserveert eenvoudig via de website www.energiekapeldoorn.nl en haalt vervolgens de gadget op bij het Energiepunt aan de Paslaan 1 in Apeldoorn.

Wat doet het Energiepunt?
Gemeente Apeldoorn heeft met het Energiepunt een plek gecreëerd waar de inwoner van Apeldoorn wordt geholpen met het verduurzamen van zijn/haar woning. Dat verduurzamen kan op veel verschillende manieren. Het Energiepunt heeft daarvoor een vijf stappenplan ontwikkeld. Deze stappen zijn makkelijk te volgen en zorgen ervoor dat je niets in huis overslaat. Je kunt natuurlijk zelf bepalen hoe ver je gaat met het verduurzamen, afhankelijk van het budget en je uiteindelijke doel. Bij het Energiepunt hebben wij alle opties en apparaten staan en hangen. Op deze manier kun je direct zien welke mogelijkheden er zijn. En uiteraard zijn wij altijd aanwezig voor advies!