zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Het Boschbad opent eerder door weersverwachting

Foto: Rob Voss

De temperatuur stijgt, het wordt aankomende week echt Boschbad weer. Het Boschbad in Apeldoorn heeft daarom besloten om eerder open te gaan. Zij zijn namelijk vanaf dinsdag 23 juni elke dag open van 10.00 uur tot 18.00 uur. Vanaf 1 juli gelden nog ruimere openingstijden. Nieuw dit jaar is het vooraf reserveren van je plek bij recreatief zwemmen en het reserveren van tijdsblokken voor banenzwemmers in het wedstrijdbad.

Abonnement voor € 39,-
Het is nog steeds mogelijk om vooraf een abonnement aan te schaffen voor slechts 39 euro (via Boschbad.nl). Abonnementhouders hebben een voordeel. Zij mogen als eerste reserveren, nog voordat de losse e-ticket verkoop van start gaat. Tevens kan een abonnementhouder ook onbeperkt zwemmen, sporten en ontspannen.

Reserveren verplicht
Een bezoek aan het Boschbad gaat dit jaar iets anders dan we van het openluchtbad gewend zijn. Er zijn namelijk maatregelen omtrent Corona genomen, zodat een (zwem)bezoek op een veilige en verantwoorde manier kan. Naast de aangegeven instructies op locatie, is het ook nodig om vooraf je bezoek (online) te reserveren. Meer informatie over de maatregelen staat op Boschbad.nl.


Zowel met als zonder abonnement dien je een plek te reserveren via de webshop van het Boschbad. Als je een abonnement hebt, dan neem je deze samen met je starttijd reservering mee naar de kassa. Beide worden gescand en daarna kun je heerlijk zwemmen.

Banenzwemmen
Voor de banenzwemmers is er dit jaar een extraatje! Er zijn namelijk tijdsblokken te reserveren speciaal voor banenzwemmers in het wedstrijdbad. Dit kan ieder uur en zo kun je altijd terecht voor je vaste ronde.

De tijdsblokken voor het banenzwemmen en het reserveren van een dag en starttijd voor recreatief zwemmen kan via Boschbad.nl