zondag, juni 16Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Het allereerste buurt- en verenigingen volleybaltoernooi in Apeldoorn!

Foto: Accres

Dit toernooi wordt op zaterdag 10 september georganiseerd door Sportservice Apeldoorn. Iedereen uit Apeldoorn of omgeving kan zich hiervoor inschrijven samen met vrienden, buurtgenoten, familie of met een heel sportteam om een lekker potje te volleyballen!

WK Volleybal Vrouwen
Voorafgaand aan het WK Volleybal Vrouwen organiseert Sportservice Apeldoorn dit gave side event in Apeldoorn. Van 23 september t/m 15 oktober 2022 vindt het WK Volleybal Vrouwen in Nederland plaats. Samen met Polen organiseert Nederland het WK. Apeldoorn is met Arnhem en Rotterdam een van de speelsteden. Het WK duurt drie weken en er nemen 24 landen, van vijf verschillende continenten deel. Een kwart en halve finale, de wedstrijd om 3e-4e plaats en de finale zullen plaats vinden bij Omnisport.

Teamspirit
Op zaterdag 10 september start deze sportieve dag met een volleybaltoernooi en wordt afgesloten met een feestelijke beachparty met DJ en een barbecue. Het leuke aan deze dag is dat iedereen kan deelnemen met als motto: plezier staat voorop.

Kidszone
Er komt een speciale kidszone waar je natuurlijk kan volleyballen, maar ook komt er een springkussen te staan! In het Omnisport kan iedereen vanaf 13:00 uur gratis naar de wedstrijd kijken van Draisma Dynamo dames 1 en om 15:00 kunnen Kinderen vanaf 6 jaar deelnemen aan de gratis clinic van Rutger Boerdam (hoofd opleiding Dros Alterno).

Deelname
Deelname aan het volleybaltoernooi is gratis. Voor de barbecue wordt een bijdrage van €10,- per persoon gevraagd. Als je wel wilt deelnemen aan de barbecue, maar niet aan het toernooi omdat je bijvoorbeeld dan al deelneemt aan het Apeldoorns volleybalvoorbereidingstoernooi kan je je ook alleen aanmelden voor de barbecue. Aanmelden kan t/m 5 september via: https://www.sportserviceapeldoorn.nl/aanbod/apeldoorn-buurt-en-verenigingen-volleybaltoernooi/