maandag, juli 22Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Herfst Tai Chi tocht in Apeldoorn

Foto: Douwe Geluk – Tai Chi ApeldoornHet is weer herfst en de  ‘Bron van Geluk’ organiseert een prachtige tocht in dit mooie seizoen. Een reis waaraan iedereen kan deelnemen, een tocht vanuit de vijf elementen leer met specifieke nadruk op metaal energie.

In de herfst is de natuur om ons heen altijd enorm onderhevig aan vele veranderingen. Net zoals de natuur dat doet, hebben mensen dit ook. Vaak zo naar de winter toe ervaren mensen meer stress of krijgen een burnout. Dit komt door de druk die naast het allerdaagse ook door de seizoensverandering wordt opgelegd.

Om mensen meer te beschermen en ze veel krachtiger te maken voor het nieuwe seizoen kan er herfst Tai Chi beoefend worden. Tai Chi en Chi Kung in de herfst zal meer de focus hebben op ‘metaal’ energie. Vanuit de Chinese tradities is metaal energie onlosmakelijk verbonden met het seizoen herfst.

Tai Chi en Chi Kung is door iedereen te beoefenen en niemand hoeft zich geremd te voelen om mee te doen. Iedereen wordt in zijn/haar waarde gelaten en daarbij kan iedereen op eigen niveau deelnemen. U zult zelf ervaren dat het bewegen door het doen van deze herfst tocht u enorm zal helpen.

De herfst Tai Chi en Chi Kung tocht zal de hele herfst door duren onder leiding van docent Douwe Geluk. Indien u interesse heeft in deze prachtige tocht neem dan contact op met: 06 – 51820257 of mail naar: fuyuan.apeldoorn@gmail.com ook kunt u de website bekijken: http://www.tai-chi-geluk.nl