woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

He Yong Gan Cup 2023 Vechtsport Toernooi in Apeldoorn

Foto: He Yong Gan Cup

Op 8 juli 2023 zal het Open Nederlands Kampioenschap voor de Chinese Krijgskunsten wederom plaats vinden in Apeldoorn. Na het enorme succes van de voorgaande editie zijn de organisatoren druk in de weer met de nieuwe editie.

Sporters uit binnen en buitenland, recreanten maar ook professionele atleten zullen dit jaar weer strijden om een podiumplaats. Onderdelen op dit toernooi zullen zijn Shaolin en All styles Kungfu, Wushu, Push Hands, Sanda Kickboxing en Tai Chi Chuan.

Voor een impressie van vorig jaar zie deze video:

https://youtu.be/WV_BNoyGZfg

Naast dat het voor de atleten een prachtig evenement is krijgen ook toeschouwers een prachtig evenement te zien. Kennis kunde en indrukwekkende hoogstandjes van atleten in verschillende leeftijdscategorieën is een lust voor het oog.

Het toernooi is officiëel en erkend door de FOG Federatie Oosterse Gevechtskunsten, de STN Stichting Taijiquan Nederland en de NFK Nederlandse Federatie Krijgskunsten en het NOC NSF.

Wilt u als toeschouwer komen kijken op 8 juli 2023 dan kost een kaartje 5 euro.p.p. Wilt u meer informatie of optreden als sponsor ga dan naar: https://www.tcma-tournament.com of bel/whatsapp naar: 0612645368