zondag, juni 16Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Metallica’s nieuwe album “72 Seasons” 13 april voor het eerst te horen en zien in GIGANT

Foto: Eigen Archief

Op donderdag 13 april zal de wereldwijde listening party plaatsvinden van de Amerikaanse heavy metal band Metallica in de theaterzaal van GIGANT. Hier kun je de dag voor de release als een van de eersten naar het nieuwe album “72 Seasons” luisteren in overweldigend surround sound. Dit evenement is slecht één avond wereldwijd te zien in bioscopen, waaronder GIGANT. De film begint om 20.00 uur en een kaartje kost €14,50. Je kunt ze bestellen op www.gigant.nl en aan de kassa.

72 Seasons is het twaalfde studioalbum van Metallica, voorafgegaan door de eerste single “Lux Æterna” – Omschreven als “een echte oldschool heavy metal-track ” (Lust for Life). Onlangs zijn ook de singles “Screaming Suicide” en “If Darkness Had a Son” uitgekomen.

Metallica: 72 Seasons – Global Premiere bevat exclusieve interviews met de band waarbij de bandleden zich verdiepen in de oorsprong en verhalen achter de nummers, met begeleidende muziekvideo’s bij elk nummer van het album. Dit is een eenmalige kans voor fans om 72 Seasons als eerste en volledig te ervaren. Er zullen ook een paar verrassingen zijn die je als fan niet wilt missen.