donderdag, mei 23Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Halloween in Kinderpretpark Julianatoren!

Foto: Kinderpretpark Julianatoren

De hele maand oktober is het een héél klein beetje griezelig in Kinderpretpark Julianatoren. Want als de eerste blaadjes van de bomen vallen, is het tijd voor Halloween! Het park is prachtig versierd en er zijn te gekke griezelige dingen te beleven. 

Halloweenshows met Cas de Ranger, Jul & Julia
Kom verkleed en spook mee bij Jul’s Griezelfeest. Dans en griezel mee bij Julia’s Halloween Dansles en doorsta jij de drie proeven bij Cas de Ranger’s Heksenjacht? Dan ben je er klaar voor om in het Griezelbos de Halloween Experience van Cas te betreden!

Griezelbos
Het bos van Cas de Ranger achterin het park wordt omgetoverd tot een Griezelbos waar het een heel klein beetje griezelig is. In dit Griezelbos beleef je de Halloween Experience van Cas de Ranger en help je Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin mee bij het vinden van het laatste ingrediënt.

Cas de Ranger’s Halloween Experience
In het Griezelbos neem je de proef op de som en ga je op pad om een echte heksenjager te worden. Los alle raadsels rondom Halloween op en word een echte heksenjager!

YouTube-serie ‘Het geheime ingrediënt’
In de spannende YouTube-serie ‘Het geheime ingrediënt’ blijkt dat er een heks in het park is die het Halloweenfeest wil verpesten. Meneer Kaasgaaf heeft een heksenjager ingeschakeld. En laat deze heksenjager nou net een recept hebben van een toverdrankje waarmee je de toverkracht van heksen wegneemt. Ze gaan aan de slag… alleen het laatste ingrediënt ontbreekt! De aardige griezels in het Griezelbos blijken de letters te hebben die samen het woord vormen van het laatste ingrediënt. Durf jij het Griezelbos te betreden en het drietal te helpen?

Deel 1 van de YouTube-serie ‘Het geheime ingrediënt’ is nu te zien op het YouTube-kanaal van Kinderpretpark Julianatoren:  www.youtube.com/dejulianatoren.

Griezelcatwalk
Verkleed je als een echte griezel en laat je engste moves zien op de Griezelcatwalk van Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin!

Halloween in Kinderpretpark Julianatoren vindt plaats van 1 oktober tot en met 31 oktober 2021. Tickets zijn te bestellen via www.julianatoren.nl.