woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Groots Sinterklaasweekend bij Monkey Town Apeldoorn

Foto: Monkey Town

Sinterklaas en zijn Pieten zijn onderweg naar het land en overal is de gezelligheid van Sinterklaas dus weer te vinden. Indoor speeltuin Monkey Town Apeldoorn blijft niet achter en viert daarom op 26 en 27 november een speciaal Sint & Piet Weekend.

Piet Toby
Het feestweekend begint op zaterdagmiddag om 15:00 uur met een bezoek van Sinterklaas samen met onder andere zijn goede vriend Piet Toby langs voor een gezellige en muzikale show. Bedrijfsleider Lucienne van der Poll; “Sinterklaas is één van de meest gezellige perioden in Monkey Town Apeldoorn en het is een absolute eer dat Sinterklaas dit jaar de tijd heeft gevonden om bij ons langs te komen.” Voor de show kunnen de reguliere tickets voor Monkey Town, te koop aan de kassa, gebruikt worden. Tienrittenkaarten zijn ook geldig.

Pietendag
Piet zijn is niet makkelijk. Klimmen, klauteren en glijden zonder op te vallen en het cadeautje kapot te maken zijn allemaal vaardigheden die een goede Piet onder de knie heeft. Op zondag 27 november krijgen aspirant-Pieten de kans om te trainen en zichzelf te bewijzen tijdens de Pietendag in Monkey Town Apeldoorn. “Pieten kunnen met alle activiteiten en trainingen hun stempelkaar vullen en zo uiteindelijk een prachtig Pietendiploma verdienen,” aldus Lucienne. Deelname aan de activiteiten is gratis, maar wel moet er een geldig entreebewijs voor het speelparadijs zijn.

Ontmoet de cast van de Grote Sinterklaasfilm
Op de Pietendag krijgen de bezoekers ook de kans om de (Pieten)cast van de Grote Sinterklaasfilm te ontmoeten en natuurlijk met ze op de foto te gaan. Deze Meet & Greet start op zondag 27 november om 15:30 uur en duurt tot 16:30 uur.