woensdag, december 6Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Groots openingsfeest rondom WK Volleybal Apeldoorn op Marktplein

Foto: Apeldoorn Partners

Het wereldkampioenschap volleybal voor vrouwen wordt op donderdag 22 september groots geopend met een teampresentatie op het Marktplein in Apeldoorn en aansluitend een feest met bekende artiesten. Met optredens van onder andere zangeres Berget Lewis en het bekende dj-trio Kris Kross Amsterdam wacht Apeldoorn een groots openingsfeest aan de vooravond van het WK volleybal, dat voor het eerst in de historie in Nederland wordt gehouden.

Opening teampresentatie WK Volleybal
Bij de opening op donderdag 22 september worden alle 24 deelnemende landen op het Marktplein aan het publiek voorgesteld. Vervolgens vindt de show met muziek plaats. Het programma start om 18:30 uur en eindigt om 22:00 uur. De toegang is geheel gratis.

Over het WK Volleybal Vrouwen
Van 23 september t/m 15 oktober 2022 vindt het FIVB WK Volleybal Vrouwen in Nederland plaats. Samen met Polen organiseert Nederland het WK. Apeldoorn is tijdens het ruim drie weken durende kampioenschap naast Arnhem en Rotterdam één van de drie speelsteden in ons land.

Twee kwartfinales, éen halve finale, de troostfinale en de finale vinden plaats in Omnisport Apeldoorn. Rondom het WK Volleybal vinden ook diverse side-events plaats in buurten en wijken.

Meer informatie: uitinapeldoorn.nl/wk-volleybal