maandag, juli 22Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Gratis Thuisbieb-APP beschikbaar

Foto: CODA

CODA lanceert in samenwerking met Koninklijke Bibliotheek de ThuisBieb-app. Deze app is vanaf vandaag (maandag 6 april, 12.00 uur) gratis te downloaden voor iedereen, lid of (nog) geen lid van de bibliotheek.

In de ThuisBieb app vind je 100 e-books die tot 10 mei gratis online beschikbaar zijn, ook als je (nog) geen lid bent van CODA Bibliotheek. Een leescadeau waarmee we iedereen toegang willen geven tot een mooie selectie boeken, ook nu we fysiek helaas gesloten zijn. Op dit moment is de app alleen toegankelijk voor IOS-gebruikers. Zodra de app ook beschikbaar is voor Android in de Google Play store, delen we deze informatie direct via onze website en onze social media kanalen.

Populaire en minder bekende titels
De brede selectie bevat voor elk wat wils: van spanning tot chicklit en van literatuur tot informatief. Tot de selectie aangeboden boeken behoren populaire titels als Rinkeldekink van Martine Bijl en de nieuwste editie van het voetbalmagazine Hard Gras. Daarnaast vind je er ook titels als Post voor Rus Ordelman van Bette Adriaanse, De mentor van Tessa Kollen en Mindgym work-outs van Wouter de Jong.

Ook tal van boeken voor de jeugd!
Jongere lezers vinden in de app naast bekende titels zoals Stuntvlogger Sam van Jelmer Jepsen, ook bijzondere boeken als Toverhanden van Chris Winsemius en Alaska van Anna Woltz.

#ikleesthuis
De ThuisBieb sluit naadloos aan op eerdere initiatieven om mensen te wijzen op het online aanbod van de Bibliotheek. Samen met de CPNB werd de campagne #ikleesthuis gelanceerd, en in de LuisterBieb, de Bibliotheek-app voor luisterboeken, zijn ruim 100 extra titels toegevoegd die beschikbaar zijn voor iedereen.

Op de hoogte blijven?
Via www.coda-apeldoorn.nl/cultuurthuis en via Facebook, Twitter en Instagram (@CODAapeldoorn) delen we niet alleen recente informatie, maar ook heel veel lees- en doetips.