vrijdag, mei 24Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Goede doelen kringloopwinkel weer open (op afspraak)

Foto: Kringloopwinkel de Hofstad

Goede doelen kringloopwinkel de Hofstad aan de Kayersdijk 9 is weer open, na 13 weken dicht te zijn geweest. Blijdschap bij alle 70 vrijwilligers die eindelijk weer iets van de prachtig uitgestalde goederen kunnen gaan verkopen.

Helaas mogen de koopjesjagers nog niet zomaar naar binnen, maar moet er eerst gereserveerd worden.(kan elke middag op nummer 06-57070652)

Door de 500 m2 vloeroppervlakte mogen er 20 mensen tegelijk binnen zijn, maar in de praktijk gebeurd dat nauwelijks. Eenmaal binnen krijgt een koper ruim de tijd om alles rustig te bekijken/kopen en zich te verbazen over de super lage prijsjes die op de artikelen staan.

Tijdens de 13 weken verplicht dicht, hebben de vrijwilligers niet stil gezeten. De winkel is stukken groter geworden, anders ingericht en dankzij de aangekochte winkel-schappen ziet het er keurig en zeer overzichtelijk uit.

Het is de bedoeling dat de netto-opbrengt geschonken wordt aan goede doelen die door de vrijwilligers worden aangedragen.  Ook gaat er een gedeelte naar de diaconie van kerk De Hofstad die daarmee vele projecten kan opzetten en betalen. Bewoners uit Apeldoorn met Regelrechtbonnen of een Stadspas zijn ook van harte welkom in deze winkel.

Om de heropening wat extra kleur te geven, zijn er extra aanbiedingen bedacht: Kleding, schoenen, tassen, boeken en bloempotten 2 kopen = 1 betalen!

De winkel is open op: maandag en woensdagmiddag van 13.00 – 17.00 uur, donderdagavond van 18.00 – 20.00 uur (de enigste kringloop in Apeldoorn) en  zaterdag van 10.00 – 14.00 uur!

Informatie is te vinden op www.kringloopwinkel-dehofstad.nl en op Facebook.