woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

GIGANT en GRAS zoeken ambitieuze, Apeldoornse muzikanten voor de Groene Golf

Foto: Gigant

Talentontwikkelingsplatform GRAS, onderdeel van poppodium GIGANT, biedt een unieke kans aan drie Apeldoornse muzikale acts om deel te nemen aan het initiatief Groene Golf. Dit programma biedt een jaar lang begeleiding en ondersteuning met als doel de acts naar een hoger niveau te tillen, zowel op provinciaal als landelijk niveau.

Met Groene Golf krijgen de geselecteerde acts intensieve begeleiding en coaching, toegang tot een uitgebreid professioneel netwerk en de faciliteiten van poppodium GIGANT voor repetities, opnames en optredens. Daarnaast is er voor elke act €2.500 beschikbaar om hun gestelde doelen te bereiken.

GRAS zoekt artiesten die serieus met hun muziek bezig zijn, ambitie en een duidelijke toekomstvisie hebben, professioneel te werk gaan en doorzettingsvermogen tonen. Je moet ook de tijd en toewijding hebben om een jaar lang intensief samen te werken.

Aanmelden kan tot 1 juli via checksonar.nl/Gras/calls/GroeneGolfartiestengezocht.

GRAS is hét talentontwikkelingsplatform van Apeldoorn dat lokaal muzikaal talent ondersteunt. Het platform helpt talenten op het gebied van ontmoeten, maken en presenteren door verschillende muzikale projecten te organiseren en advies te geven. GRAS maakt deel uit van poppodium GIGANT en is toegewijd aan het bevorderen van de muzikale scene in Apeldoorn.

Mis deze kans niet om je muzikale carrière naar het volgende niveau te brengen! Meld je aan en word onderdeel van de Groene Golf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.