dinsdag, februari 27Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Getuigen gezocht na beroving met geweld in Apeldoorn

Vrijdag 8 januari is rond 18 uur ’s avonds een man mishandeld en beroofd aan de Gaaiweg. Nadat hij zijn voertuig had afgesloten, is hij met een hard voorwerp op zijn hoofd geslagen waarna hij buiten bewustzijn raakte. Even later is hij aangetroffen door omstanders en in het ziekenhuis opgenomen.

Het slachtoffer is een 37-jarige man uit Apeldoorn. Bij de mishandeling liep hij een hoofdwond  op en bleek zijn kaak op drie plaatsen gebroken. Zijn laptop en horloge waren ontvreemd.

Twee jongens met mondkapje
De politie is op zoek naar getuigen die rond die tijd in de buurt waren en mogelijk iets hebben gezien. Zo is mogelijk een blauwe stationcar betrokken. Daarnaast is de politie op zoek naar twee jongens met een mondkapje, die het slachtoffer voorbijliepen kort voordat hij zijn auto afsloot. Hun signalement is verder onbekend.

Heb je iets gezien, of mogelijk beelden van de omgeving? Of ben jij een van deze jongens met mondkapje? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 8844. Wil je een tip geven die niet naar jou herleidbaar is? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.