maandag, juli 22Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Gast aan tafel met kerst

Foto: Stimenz

Dit jaar organiseert Stimenz opnieuw het hartverwarmende actie ‘Gast aan tafel’ tijdens de kerstdagen. Met Gast aan tafel krijg je de kans om samen met een of meerdere stadsgenoten de kerst te vieren, gezellig en intiem bij iemand thuis. Deze bijzondere ontmoetingen vinden plaats op kerstavond, eerste kerstdag of tweede kerstdag.

Indien je nog geen concrete plannen hebt voor de kerstdagen, maar het idee van het gezamenlijk vieren van deze feestelijke periode met anderen je aanspreekt, nodigen we je van harte uit om je aan te melden als gast. Schuif aan voor een smaakvolle maaltijd bij iemand thuis en deel de warmte van het kerstfeest met nieuwe vrienden.

Aan de andere kant, als je het leuk vindt om mensen in jouw huis te ontvangen en voor hen te koken, overweeg dan om je aan te melden als gastheer of gastvrouw. Hierbij heb je de vrijheid om zelf te bepalen op welke kerstdag je een heerlijke maaltijd bereidt en hoeveel gasten je wilt ontvangen.

Het draait allemaal om samen genieten van prachtige verhalen, verrukkelijk eten, waardevolle ontmoetingen en ongedwongen gezelligheid! Voor meer informatie over dit hartverwarmende initiatief kun je een e-mail sturen naar activiteiten@stimenz.nl onder vermelding van ‘Gast aan tafel’. Je kunt je ook rechtstreeks aanmelden via dit adres, en dit kan tot uiterlijk 17 december.

Doe mee aan Gast aan tafel en maak van deze kerst een bijzondere ervaring vol warmte en verbondenheid. Samen creëren we onvergetelijke herinneringen tijdens de mooiste tijd van het jaar.