dinsdag, februari 27Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Familiedag Beauty of the Battle in CODA

Foto: CODA

Maak een ware reis der krijgskunsten tijdens Familiedag Beauty of the Battle in CODA. Word op 24 november een echte ‘Warrior’ en ontdek historische zwaardkunsten tijdens een spectaculaire demonstratie door Mishaël Cardozo; acteur uit de hitserie Game of Thrones en oprichter van de Academie voor Middeleeuwse Europese Krijgskunsten.

Na deze spannende opening kun je deelnemen aan vele doorlopende activiteiten en maar liefst drie workshops. Kom het ontdekken bij CODA van 12.00 tot 16.00 uur, voor de hele familie.

Drie workshops: Manga, karate-do en Minecraft
Maak actief kennis met de grondbeginselen van karate-do (5+) met Beauty of the Battle-kunstenaar en instructeur Patrick Koster of maak je eigen Minecraft-zwaard met de lasersnijder in CODA FabLab. En ben je groot fan van Manga? Leer de ‘basics’ van Manga-tekenen van Mique van Driedmango tijdens de Familiedag Beauty of the Battle. Alle workshops hebben drie keer plaats. Je kunt er dus voor kiezen om één, twee of gewoon alle workshops te volgen.

Doorlopende activiteiten
En dat is nog niet alles! Naast de workshops bouw en bescherm je je eigen virtuele fort in CODA VR Lab of word je geschminkt als echte ‘Warrior’. Ook is er een heuse museum-challenge: zoek en vind kunstwerken uit de tentoonstelling Beauty of the Battle en win leuke prijzen. Meer weten over de tentoonstelling? Loop dan mee met een rondleiding en ontdek samen de prachtige werken. Voor de allerkleinsten is er poppentheater Cassiopeia met De Noorderkroon is zoek.

Prijs en programma
Voor een totaalprijs van €3,50 per persoon kun je tijdens de Familiedag Beauty of the Battle deelnemen aan alle activiteiten uit het programma. Je hoeft dus niet per workshop of activiteit te betalen. Naast je ticket van €3,50 heb je een toegangsbewijs voor CODA Museum nodig (gratis voor diverse kaarthouders, waaronder van een CODA bibliotheekpas of Museumkaart). Meer informatie over de verschillende programmaonderdelen, tickets en korting vind je op www.coda-apeldoorn.nl/familiedagbotb. Tickets zijn online te koop via bovengenoemde link en fysiek bij de balies van CODA Museum, CODA Centrale Bibliotheek, dok Zuid en De Maten.

De Familiedag Beauty of the Battle heeft van 12.00 tot 16.00 uur plaats in CODA Centrale Bibliotheek en CODA Museum, Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn. De opening is om 12.00 uur en heeft plaats in CODA Auditorium (ingang via balie CODA Museum).