woensdag, april 17Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Eerste Dyslexie-café in Apeldoorn

Foto: leerhulpmiddelen.nlOp woensdagavond 7 november 2018 om 19:30 start het eerste Dyslexie-café Apeldoorn bij Alexis leerhulpmiddelen.nl aan de Ovenbouwershoek 6. 

Een ontmoetingsplek voor iedereen met dyslexie en aanverwante eigenschappen én betrokkenen waar je herkenning, steun, acceptatie maar vooral ook leuke gesprekken kunt verwachten.

Het Dyslexie Café Apeldoorn is een lokaal initiatief van Impuls & Woortblind, de landelijke vereniging voor mensen met dyslexie, dyscalculie, ADHD & ADD en wordt georganiseerd door Karin Jahromi en Romy Hebers. Met hun kennis en ervaringen in de wereld van dyslexie willen zij gelijkgestemden met elkaar in contact brengen. “Daarbij heb je het gevoel dat je helemaal jezelf kunt zijn en niet zo veel hoeft uit te leggen. Bovendien heeft iedere persoon zijn of haar eigen ervaringsdeskundigheid over hoe om te gaan met de dingen waar je tegenaan loopt. En wat is er mooier dan van iemand uit eigen ervaring te horen wat wel en niet werkt?”

Het wordt niet een avond met lezingen en presentaties. De bedoeling van deze eerste avond is iedereen aan het woord te laten, de stemming te peilen en te luisteren naar welke behoeften er zijn. Dit met het idee om het Dyslexie-café om de twee maanden te organiseren waarbij laagdrempelig contact en het uitwisselen van kennis en ervaring elke keer centraal staan.

Voor jongeren en volwassenen met dyslexie, ouders, partners, professionals… Vanaf 19:30 uur staat de koffie en thee klaar. Deelname is gratis.

Kijk voor meer informatie op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/DyslexieCafeApeldoorn/ Of ma

il naar: karin.jahromi@impulsenwoortblind.nl